Reactie plaatsen

Reacties

Mark Lanser
5 maanden geleden

Geweldig gelunched. In een heerlijk briesje aan het water. Het 'twaalfuurtje' met vis is een echte aanrader. De huisgerookte zalm is om je vingers bij op te eten. :-)

Annemarie en Tim
6 maanden geleden

Afgelopen donderdag 30 juli 2020 gingen wij samen lekker uit eten en vervolgens een stukje varen. Uitgekomen bij restaurant Geoff's in Aalsmeerderbrug. Maar wat een vreselijke slechte service is hier en enorm onvriendelijk personeel en botte eigenaar. Nadat wij ongeveer 5 kwartier hebben moeten wachten op ons hoofdgerecht gaven wij aan dat wij weg wilden gaan. Andere mensen om ons heen , die later dan ons gearriveerd waren, hadden al eten gekregen. Wij hadden de serveerster al aangesproken maar uiteindelijk vonden wij het echt te lang duren. Bij het betalen bracht de eigenaar ook de hoofdgerechten (die wij niet gegeten hadden) in rekening. Super brutaal en klantonvriendelijk. Vervolgens werd er door een bar man aangegeven: houd je bek en de eigenaar Geoff zelf zei tegen mij: val dood !! Ik gaf aan dat wij klanten waren en dat het terras vol zat met mensen. Dan ga je niet zo tekeer en laat je je zeker niet zo kennen. Onze intensie is absoluut geweest om de rekening van onze soep en drinken gewoon te betalen echter kregen wij hier niet normaal de gelegenheid voor omdat Geoff helemaal uit zijn dak ging ! Wij zijn weggevaren en Geoff heeft 2 borden met eten achter ons aan gegooid de Ringvaart in en 2 middelvingers naar ons opgestoken. Wat een enorme verschutting en wij raden niemand aan om naar dit restaurant toe te gaan.

Van den brink
6 maanden geleden

Mevr toevallig zaten wij er ook en zat u er zeker geen vijf kwartier u zat er hoogsten een half uur eerst wat gedronken en soep besteld die u zo had de mensen waar u het over heeft die eerder eten kregen hadden geen voorafje u liep gelijk op hoge poten naar binnen daar werd gezegd dat het eten van u bijna klaar was na drie minuten ging u weer op higepoten naar binnen om af te rekenen wat u dus niet gedaan hebt wat u heeft de pin afgebroken dit is u meerdere malen gezegd maar jullie wisten niet hoe snel jullie weg moesten komen wij zagen al aan u hele houding wat een kreng u bent
Ik had het bord graag van de eigenaar uit handen genomen en recht naar kop gegooid u bent gewoon een schande wij komen hier best vaak de bediening altijd vriendelijk en de eigenaar ook las je wat aan eigenaar vraagt staat hij altijd voor je klaar en vliegt voor je een van de beste restaurants uit de buurt maar u moet gewoon nooit meer uit eten gaan en lekker thuis blijven dan kan alles op u tempo

Adriaan Tas
8 maanden geleden

Super lekker gegeten. Wat een heerlijke biefstuk brood in de jus. En uistekend medium rare zoals gevraagd. En dan die uiensoep vooraf. Geweldig. Gewoon eenfeestje. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Ria Baars
9 maanden geleden

Op 2de Paasdag de 'luxe paastas' opgehaald bij Geoff's. Twee voorgerechten, hoofdgerecht en een nagerecht. Hoofdgerecht even zelf warmen en dat is prima, kun je zelf bepalen wanneer je er aan toe bent. Het was allemaal heerlijk, dankjewel!

Renรฉe Malcorps
9 maanden geleden

Wij hadden voor 2e Paasdag de luxe Paastas besteld. We hebben echt heerlijk gesmuld van de huisgerookte zalm, de wrap met carpaccio, de nachos met pulled pork, de huisgemaakte cheesecake en de heerlijke wijn! Complimenten!!

Ben
4 jaar geleden

Heerlijk op terras in de zin geluncht, met grote variatie aan vis (zalm, paling, coquille) , worsten en kaasjes op een houten plankje. Goede bediening. Binnen ziet het er ook sfeervol uit!

Naomi
4 jaar geleden

Verrassend lekker gegeten en erg vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar!!

H.eps
4 jaar geleden

Gisteren bij Geofs gegeten en het was heerlijk! Vooraf een borrelplankje, was voortreffelijk! Ook het hoofd-en nagerecht waren heerlijk. Vriendelijke bediening.
Bij binnenkomst waren we wat sceptisch maar dat was binnen no time van tafel.
Geofs is echt een aanrader!! Top!!

Marcel Harting
4 jaar geleden

Speenvarken, spareribs, satรฉ van diamanthaas. Allemaal heerlijk bereid. De bediening is erg betrokken bij de gasten. We komen hier zeker terug na een dagje varen om aan te leggen aan de steigers voor dit restaurant. Mijn tafelgenoten en ik kunnen dit restaurant aanraden.

Ria Frederiks
4 jaar geleden

Voortreffelijke gegeten, voorgerecht. asperges met eigen gerookte zalm echt een aanrader, top!!!! Gezellige aantoerage, en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.