Reactie plaatsen

Reacties

Adriaan Tas
2 maanden geleden

Super lekker gegeten. Wat een heerlijke biefstuk brood in de jus. En uistekend medium rare zoals gevraagd. En dan die uiensoep vooraf. Geweldig. Gewoon eenfeestje. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Ria Baars
4 maanden geleden

Op 2de Paasdag de 'luxe paastas' opgehaald bij Geoff's. Twee voorgerechten, hoofdgerecht en een nagerecht. Hoofdgerecht even zelf warmen en dat is prima, kun je zelf bepalen wanneer je er aan toe bent. Het was allemaal heerlijk, dankjewel!

Renรฉe Malcorps
4 maanden geleden

Wij hadden voor 2e Paasdag de luxe Paastas besteld. We hebben echt heerlijk gesmuld van de huisgerookte zalm, de wrap met carpaccio, de nachos met pulled pork, de huisgemaakte cheesecake en de heerlijke wijn! Complimenten!!

Ben
3 jaar geleden

Heerlijk op terras in de zin geluncht, met grote variatie aan vis (zalm, paling, coquille) , worsten en kaasjes op een houten plankje. Goede bediening. Binnen ziet het er ook sfeervol uit!

Naomi
3 jaar geleden

Verrassend lekker gegeten en erg vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar!!

H.eps
3 jaar geleden

Gisteren bij Geofs gegeten en het was heerlijk! Vooraf een borrelplankje, was voortreffelijk! Ook het hoofd-en nagerecht waren heerlijk. Vriendelijke bediening.
Bij binnenkomst waren we wat sceptisch maar dat was binnen no time van tafel.
Geofs is echt een aanrader!! Top!!

Marcel Harting
3 jaar geleden

Speenvarken, spareribs, satรฉ van diamanthaas. Allemaal heerlijk bereid. De bediening is erg betrokken bij de gasten. We komen hier zeker terug na een dagje varen om aan te leggen aan de steigers voor dit restaurant. Mijn tafelgenoten en ik kunnen dit restaurant aanraden.

Ria Frederiks
3 jaar geleden

Voortreffelijke gegeten, voorgerecht. asperges met eigen gerookte zalm echt een aanrader, top!!!! Gezellige aantoerage, en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.