Geoff ’s
dé feestlocatie in Aalsmeer

Een familiediner? Een bruiloft? Een jubileum? Of een ander feest? Geoff’s is af te huren als ideale feestlocatie in Aalsmeer. Op een prachtige plek aan het water serveren wij bijzondere gerechten en heerlijke hapjes. Of u nu een privéfeest wilt organiseren of met een grotere groep komt dineren – wij denken graag mee over een arrangement dat past bij uw wensen.

Altijd een arrangement op maat

Heeft u iets te vieren? Dan heeft u waarschijnlijk bepaalde wensen voor uw feest. Wilt u bijvoorbeeld een besloten privéfeest organiseren? Of wilt u een gedeelte van het terras of restaurant afhuren? Of wilt u simpelweg met een groep een tafel reserveren? Als feestlocatie in Aalsmeer bieden wij diverse arrangementen voor feesten en partijen. Geef vooral uw wensen door. Dan zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt, inclusief een heerlijk menu..

Ons feestmenu

Bij een feest hoort natuurlijk iets lekkers. Het kan zijn dat u bij ons wilt dineren met een groep of misschien wilt u enkel genieten van een hapje en een drankje. Kan allemaal! Geef vooral uw wensen aan ons door. Dan denken we graag mee.
Standaard kunt u met een groep tot 15 personen à la carte bestellen. Voor meer dan 15 personen spreken we een buffet of (4-gangen) keuzemenu met u af.

Voor
feestavonden (van 21.00 tot 01.00 uur) betaalt u incl. drie keer hapjes en onbeperkt bier, fris en (binnenlands gedestilleerde) wijn € 32,50 p.p. Voor een arrangement met buitenlands gedestilleerde wijn betaalt u € 39,50 p.p.

Catering op locatie

Niet alleen bent u op onze feestlocatie in Aalsmeer van harte welkom. We verzorgen ook graag de catering bij u op locatie voor groepen vanaf 10 personen. Dat kan variëren van buffetten tot barbecues of borrels. Ook bedrijven kunnen ons inschakelen als cateraar. Wij maken van uw feest of evenement een culinair succes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Waarom is Geoff’s dé feestlocatie in Aalsmeer?

Boekt u Geoff’s als feestlocatie? Dan zorgen wij altijd voor een aanpak en menu die passen bij uw wensen. Daarnaast bent u zeker van:

  • Toplocatie aan het water van de Ringvaart
  • Verrassende gerechten met dagverse ingrediënten
  • Heerlijke hapjes en uitgebreide wijnkaart
  • Zowel vlees, vis als vegetarisch
  • Ook opties voor dieetwensen
  • Keuze uit diverse arrangementen
  • Voor zowel grote als kleine groepen

 

Wilt u weten wat wij voor uw feest kunnen betekenen? Heeft u speciale wensen? We denken graag vrijblijvend mee over de opties. Neem contact met ons op via 06 – 55 33 25 57 of vul het contactformulier in voor een kennismaking.